Förlorade du ditt lösenord på Wonderz ? Vill du ansluta till spel? Inget problem, det här avsnittet finns där.

Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna kr 375
upptäcka
Upptäck Kunai Training
Kunai-utbildning
Hjälp Wonderz öva Kunai Throwing!
upptäcka
Upptäck Shadow Invaders
Shadow invaders
Shadowz hotar världen om och om igen i det här nya Wonderz äventyret!
upptäcka
Scratch Ticket Juke Box
Antal återstående biljetter:6853 / 12000
Tjäna kr 7 400
upptäcka
Upptäck Zombie Academy
Booty Zombie Academy Game
Tjäna en Samsung Galaxy Tab S5E Black Tablet
upptäcka

Varför bli medlem av Wonderz ?
I demoläge kan du komma åt ett urval av 10 av våra bästa spel. Välj ett spel och i slutet av spelet får du poäng. För att behålla och använda dem för att vinna gåvor och pengar måste du registrera dig på Wonderz : Registreringen är snabb och helt gratis! Du måste då välja ett personligt användarnamn och lösenord: det här är dina identifierare, de låter dig spela varje dag till våra 30 gratis flashspel!
DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade