Förlorade du ditt lösenord på Wonderz ? Vill du ansluta till spel? Inget problem, det här avsnittet finns där.

Upptäck Shadow Invaders
Shadow invaders
Shadowz hotar världen om och om igen i det här nya Wonderz äventyret!
upptäcka
Scratch Road Trip Ticket
Antal återstående biljetter:1943 / 2000
Tjäna kr 147 900
upptäcka
Bon Filon Scratch Ticket
Antal återstående biljetter:3500 / 3500
Tjäna kr 14 800
upptäcka
Upptäck Hilarious Potion
Hilarious Potion
upptäcka
Scoop Ticket
Antal återstående biljetter:1300 / 1300
Tjäna kr 110 900
upptäcka

Varför bli medlem av Wonderz ?
I demoläge kan du komma åt ett urval av 10 av våra bästa spel. Välj ett spel och i slutet av spelet får du poäng. För att behålla och använda dem för att vinna gåvor och pengar måste du registrera dig på Wonderz : Registreringen är snabb och helt gratis! Du måste då välja ett personligt användarnamn och lösenord: det här är dina identifierare, de låter dig spela varje dag till våra 30 gratis flashspel!
DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2020 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade